Korea ékkövei

Hamarosan érkező doramák

2017. október 13.
Cím: The Package

Műfaj: romantikus, vígjáték

Részek száma: 12

Első epizód: 2017. október 13.

Vetítés ideje: Péntek és szombat, 23:00

Csatorna: JTBC

Ismertető: Yoon So-So idegenvezetőként dolgozik Franciaországban, és egy csoportot vezet egy társas túra keretében. Ám mindegyik utasnak megvan a maga kis története. San Ma-Roo azután csatlakozik a csapathoz, hogy a barátnője kidobta. Kim Gyung-Jae már 10 éve együtt van barátnőjével, míg egy rejtélyes pasi mintha követné Yoon So-so-t. Jung Yeon-Sung egy útitársával együtt érkezett a kirándulásra, de nem fogja feltárni senki előtt, milyen kapcsolatban is vannak valójában. Han So-Ran egy internetes dizájner, aki nem tudja eldönteni, hogy szingliként éljen, vagy megházasodjon. Oh Gab-Soo rémesen makacs. Han Book-Ja az egész életét azzal tölti, hogy a férjére vigyáz. Na Hyun pedig egy olyan nő, akiről senki sem képes megmondani a korát.

Egyikük sem akar belefolyni a másik életébe, ám az utazgatás alatt egyre közelebb kerülnek egymáshoz…

Főszerepben: Lee Yeon-Hee (Yoon So-So), Jung Yong-Hwa (San Ma-Roo), Choi Woo-Sik (Kim Gyung-Jae), Ha Shi-Eun (Han So-Ran), Ryu Seung-Soo (Jung Yeon-Sung), Park Yoo-Na (Na Hyun), Jeong Gyu-Su (Oh Gab-So), Lee Ji-Hyun (Han Book-Ja), Yoon Park (rejtélyes srác) 

Előzetes videók: 1., 2., 3.





Cím: Black

Műfaj: romantikus, fantasy, krimi, thriller

Részek száma: 16

Első epizód: 2017. október 14.

Vetítés ideje: Szombat és vasárnap, 22:20

Csatorna: OCN

Ismertető: Black egy kaszás, aki kölcsönveszi egy ember testét, és beleszeret egy halandó nőbe, aki képes meglátnia  halál árnyékát. Megszegve a menny szabályait Blacket azzal a büntetéssel sújtják, hogy teljesen kitörlik az egész világ emlékezetéből.

Főszerepben: Song Seung-Heon (Black) és Go Ra (Kang Ha-Ram)

Előzetes videók: 1., 2., 3., 4., 5.,





Cím: Revolutionary Love

Műfaj: romantikus, vígjáték

Részek száma: 16

Első epizód: 2017. október 14.

Vetítési idő: szombat és vasárnap, 21:00

Csatorna: tvN

Ismertető: Byun Hyuk egy gazdag családból származik, aki egy céget vezet. Boldog és szerencsés életet él, bár különösebb célok nélkül. Magabiztos, ha nőkről van szó, bár ugyanakkor naiv és melegszívű. Családi hátterét rejtegetve a szegénynegyedben él.

Baek Joon ugyanabban a negyedben él, és részmunkaidős állásokat vállalva próbál megélni. Bár kiválóan képzett, képtelen állandó állást találni. Pozitív nő, aki tele van igazságérzettel, ám az élete végleg megpecsételődik, mikor Byun Hyuk megjelenik.

Főszerepben: Choi Si-Won (Byun Hyuk) és Kang So-Ra (Baek Joon)

Előzetes videók: 1., 2., 3., 4.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése