Korea ékkövei

Decemberben induló doramák

2017. december 16.
Cím: Just Between Lovers

Műfaj: romantikus, melodráma

Dátum: 2017. december 11.

Vetítés: JTBC, szombat és vasárnap

Részek száma: 16

Főszerepben: Lee Joon-Ho (Lee Gang-Doo), Won Ji-Ah (Ha Moon-So)

Ismertető: Lee Gang-Doo arról álmodott, hogy focista lesz, ám egy baleset, melyben súlyosan megsérült, apja pedig meghalt véget vetett ennek az álomnak. Három évnyi rehabilitáció után nincs semmije, és csak az idejét vesztegeti. Egy napon azonban találkozik Ha Moon-So-val, aki szintén hasonló fájdalmakat él át, miután ugyanabban a balesetben elveszítette kishúgát, és azóta is gyötri a bűntudat, amiért ő túlélte.

Előzetes videók: 1., 2., 3.,


Cím: A Korean Obyssey 

Műfaj: romantikus, fantasztikus

Dátum: 2017. december 23.

Vetítés: tvN, szombat és vasárnap

Részek száma: 16

Főszerepben: Lee Seung-Gi (Son Oh-Gong), Cha Seung Won (King Woo-Ma), Oh Yeon-Seo (Ji Sun-Mi)

Ismertető: Son Oh Gong és King Woo-Ma az igazi fényt keresek egy sötét világban, ahol mindenütt gonoszok léteznek. A dráma a kínai "Journey to the West"-en alapszik, de modernizálja a történetet, és romantikus szálat is visz bele.

Előzetes videók: 1., 2.


 
Cím: Bad Guys: City of Evil

Műfaj: 

Dátum: 2017. december 16.

Vetítés: OCN szombat és vasárnap

Részek száma: 16

Főszerepben: Park Joong-Hoon (Woo Je-Moon), Joon Jin-Mo (Heo Il-Ho), Yang Ik-June (Jang Sung-Cheol), Kim Moon Yul (No Jin-Pyeong), Ji-Soo (Han Gang-Joo)

Ismertető: A Bad Guys cím sokaknak ismerős lehet. A City of Evil ennek a második évada, ám a 2014-es változattal ellentétben ez 16 részes lesz, illetve új szereplőgárdával érkezik. A történet viszont ugyanaz: egy csapat bűnöző összefog, hogy elkapják a náluk is veszélyesebb rossz fiúkat.

Előzetes videók: 1., 2., 3.

2 megjegyzés:

  1. Elnézést, de a Just Between Lovers-nek mindenütt rossz az előzetes szövege :(
    Ugyanis mind a két főszereplőnek ugyanabban a balesetben, egy bevásárló központ összeomlásában haltak meg a hozzátartózóik: A fiúnak az édesapja, a lánynak a kistestvére. ez mindjárt az első részben kiderül...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. :)
      Köszi, hogy szóltál. Én hivatalos oldalról fordítottam az ismertetőt, szóval nem értem, akkor ott miért így írták. :/ De át fogom írni, köszi, hogy szóltál! ;)

      Törlés