Korea ékkövei

5 k-pop idol, akiket sosem tiltottak a randizástól

2020. október 11.

 Ahogy azt már tudjátok, a legtöbb banda számára tilos a randizás; mégpedig azért, hogy a rajongók számára elérhetőnek tűnjenek, ezzel növeljék a szeretetüket, és mélyebbre nyúljanak a pénztárcájukban. Sok pletyka tett már tönkre sok bandát és idolt, de most olyan idolokat mutatok nektek, akik sosem voltak "randi tilalom" alatt.

1. MAMAMOO

A lányok eléggé meglepték a nyilvánosságot, mikor elmesélték, hogy a debütálásuk óta még egyszer sem voltak randi-tilalom alatt. Wheein azonban elmondta, hogy bár nincsenek tiltás alatt, de így sincs idejük randizni.

2. Baek Ah-Yeon

A JYP legtöbb művészének nem engedélyezik a randizást a debütálásuk utáni első 3 évben, de Ah-Yeon kivétel ez alól. Sőtmitöbb, állítólag még unszolták is, hogy randizzon, hogy mert ez segített volna neki a dalszöveg írásban.

"A cég bátorított, hogy járjak el, találkozzak új emberekkel és randizzak. Azt mondták, jót tesz a dalaimnak és a dalszövegeimnek, ha szerzek tapasztalatot, és megismerem az érzelmeket."

3. Pledis Entertainment művészei

A NU'EST Minhyunja mesélte el, hogy a Pledis sem tiltja, sőt, ők is arra biztatják a művészeiket, hogy randizzanak.

A cég nem feltétlenül tiltja a randizást. Sőt, inkább ők javasolják, hogy így megismerhessük az érzelmeket. De egyszerűen nincs rá idő. Azt jelentené, hogy le kell rövidítsem az alvást, hogy randizhassak. Nem egyszerű.


4. Chanhyuk (AKMU)

A YG is azok közé tartozik, akik bizonyos időkre szigorúan tiltják a dolgot, de Chanhyuknak sosem volt ezzel gondja. 

Számomra nincs randi-tilalom. Yang Hyun Suk teljes szabadságot adott nekem, és nem is figyel rám annyira. Azt mondta, nyugodtan randizhatok, ha akarok.

5. 4MINUTE

A 4MINUTE a Cube Entertainment alatt volt, és a Mamamoo-hoz hasonlóan az ő eseteükben is meglepetésként érte a nyilvánosságot, hogy randi-tilalom helyett bátorította őket a cég.  


 Forrás: ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése