Korea ékkövei

8 férfi idol, akiknek egy külföldi nő az ideálja

2020. január 22.
Furcsa vagy nem furcsa, a legtöbb idol szeret a saját nemzetiségéből társat választani. De ez nem jelenti azt, hogy ne tarthatnának vonzónak egy külföldi nőt! Ebben a cikkben 8 olyan férfi idolt találsz, akinek bizony egy külföldi nőn van crush-ja.


1. Kim Soo Hyun

Sokunk egyik kedvenc színészének, Kim Soo Hyunnak nem más, mint az Útvesztő, illetve a legújabb Karib-tenger kalózai filmek sztárja, Kaya Scodelario csavarta el a fejét. A színész elmondta, hogy teljesen odavan a színésznőért, mióta megnézte a brit drámáját, a Skinst. Elárulta azt is, hogy nem csak a sorozatban alakított karakteréért van oda, hanem a színésznő szépségéért is.



2. Lee Hongki (FTISLAND)

Lee Hongki egy rádióprogramban beszélt arról, hogy az ideális nő számára a Hollywoodi színésznő, Amanda Seyfried. Azt mondta róla: "Gyerekkorom óta szeretem. A kék szemei gyönyörűek, és jól énekel."



3. Im Siwan (ZE:A)

Úgy tűnik, Amanda Seyfried nagyon népszerű a férfiak körében, ugyanis Siwan is őt említette meg, mint ideális nőt. A Lee Sora's Music Plaza rádióműsor során azt mondta, látta őt aláírást adni egy rajongónak, és ezt a jelenetet gyönyörűnek találta.



4. Ha Jung Woo

A veterán színész, aki többek között a The Chaserben és a The Handmaidenben szerepelt elárulta, hogy odavan a hollywoodi színésznőért, Kate Hudsonért. Ő is egy rádióprogram keretében osztotta meg, hogy a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című film alatt figyelt fel rá. Azt mondta, róla: "olyan mosolya van, amiért megéri meghalni."




5. Kim Bum Soo

Az énekes a Radio Star során beszélt arról, hogy az ő ideális nőtípusa Gisele Bündchen szupermodell. Mikor rákérdeztek, hogy miért, azt mondta: "Azért, mert neki megvan mindene, ami belőlem hiányzik." Amit egyszerűen úgy fordíthatunk, hogy a modell magas és gyönyörű.



6. Zico (Block B)

Zico a Happy Together 3-ben beszélt arról, hogy az ő nőideálja valaki olyan, aki nem túl sovány. "Szeretem az olyan nőket, akiknek vastag a combjuk" - mondta. Mikor arra kérték, mondja el, milyen nő szép neki, azt felelte, hogy az ideálja nem más, mint Scarlett Johansson.


7. Alex  (Clazziquai)

Alex is beállt a sorba a Scarlett Johansson rajongók mögé! Több interjúba is elmondta, hogy a nő "fel tudja venni az áhított cuki és szexi külsőt is egyszerre".



8. Taemin (SHINee)

Taemin egyszer elmesélte, hogy ő Emma Watsonhoz vonzódik, aki legfőképpen a Harry Potter filmek Hermionéaként ismert. Taemin még egy videóüzenetet is küldött neki a Star Golden Bell műsor keretében, amiben bevallotta, hogy az összes Harry Potter filmet miatta nézte meg! Mikor megkérdezték, mit keres egy nőben azt mondta, hogy a "szexi, mégis baba-típust".




Forrás: ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése