Korea ékkövei

2017 9 frissen debütált, alulértékelt bandái

2018. január 2.
Tavaly is sok új banda debütált, köztük olyan feltörekvő idolokkal, mint a Wanna One, a Golden Child, a PRISTIN és a Weki Meki. De vannak olyan bandák is, akik nem kapnak elég figyelmet, és akiket nem értékelnek úgy, mint a fent említetteket. Lássuk, kik is ők, hátha ti megkedvelitek őket, a többiek elnyomása ellenére. :)

I. Varsity


A neve is nagyon jól mutatja, hogy itt bizony egy mixelt bandáról van szó, ami sosem rossz! Bullet, Kid, Xiweol, Seungbo, Riho, Yunho és Dawon koreaiak, míg Damon, Xin, Jaebin, Anthony és Manny kínaiak. Így alkotnak a srácok egy 12 tagú bandát. 2017 Január 5-én debütáltak a "U R My Only One" című számukkal. A srácok egyébként több nyelvet is beszélnek: koreait, kínait, arabot, angolt és franciát. (Királyak, nem? :O) A harmónia csak úgy süt a koreográfiájukról, a tánccal, a rappel és a vokállal tökéletesen kiegészítik egymást.

Itt is van a debütáló számuk, hallgassátok meg! :)

II. DreamCatcher


A lányok csapata egy újra debütált banda, hiszen az eredeti MINX felálláshoz (JiU, SuA, Siyeon, Yoohyeon és Dami) két új tag csatlakozott: Handong és Gahyeon. Ők 2017 január 13-án debütáltak a Chase Me című számukkal.  Ők az első lánybanda, akiknek igazán sötét koncepciójuk van, ami érződik a zenén és kemény koreográfián is. (Ami szerintem nem baj, mert nekem ez a "cuki" koncepció, amit minden lánybanda képvisel nem jön be.) Lenyűgöző zenéiket vad koreográfiával koronázzák meg. A lányoknak a debütálás óta már két comebackjünk is volt.

Debütáló számuk:


III. BLANC7


2017. március 3-án debütált a hét tagú BLANC7 a "Yeah" című számukkal! A tagok név szerint Shinwoo, Jean Paul, Teno, D.L, Spax, K-Kid és Taichi. Mivel a hét tagból négy felbomlott csapatokból került ide érthető, miért nincs meg bennük az újoncokra jellemző vibráció - hisz a legtöbben már gyakorlottak. Mikor hallgatjátok a zenéjüket, tökéletesen el tudjátok különíteni a gyönyörű hangjukat, ami szintén a tapasztalatra vall. A legutóbbi comebackban a fiúk bemutatták élénk személyiségüket és nagyszerű tánctudásukat.



IV. MVP


A banda 7 tagot számlál: Kang Han, Rayoon, Gi Taek, P.K, Jin, Been és Sion. A név a Most Valuable Players rövidítése, a fiúk pedig 2017. március 13-án debütáltak Take It című számukkal. A fiúk tánctudása már a The Unit túlélő showban is megmutatkozott. 


V. Seven O'Clock


A fiúk 2017 március 16-án debütáltak, Echo című számukkal. A bandának hat tagja van: A-Day, Vaan, Hyun, Young Hoon, Jeong Gyu és Tae Young. A-Day és Vaan egyébként részt vettek a MIXNINE című műsorban.


VI. A.C.E 


Az ötfős csapat (Donghun, Wow, Jun, Jason, Chan) 2017 május 23-án debütált Cactus című számukkal. A debütálás előtt mindegyik tag a 1Million Dance Studio táncosa volt. A fiúknak két túlélő showban is részt kellett vennie, Chan és Jun a The Unit-ban, míg Jason, Donghun, és Wow a MIXNINE-ban. A sácok legutóbbi comeback száma a Callin volt.



VII. MYTEEN


A fiúk 2017. július 27-én debütáltak Amazing című dalukkal. A banda hét tagból áll: Taevin, Chunjin, Eunsu, Xiheon, Junseob, Yuvin, Hanseul. Ők a Music Works első fiúcsapata. Ők is zerepeltek a MIXNINE-ban, amiből Chunjin kiesett ugyan, de Junseob és Xiheon még bent vannak.


VIII. ONF


A hetes bizony egy szerencsés szám, hisz ismét egy hét tagú bandáról lesz szó! A fiúk 2017. augusztus 2-án debütáltak az ON/OFF-al. A legtöbb tag más ügynökségeknél volt gyakornok mielőtt a WM-hez Entertainment-hez kerültek. A srácoknak az érzelmes ének és erőteljes tánc az erősségük.  A csapat érdekessége, hogy két alegysége van: ON Team és OFF Team. Sokakhoz hasonlóan ők is szerepeltek a MIXNINE-ban.


IX. The Rose


A tehetséges négyes (Do Joon, Jae Hyung, Ha Joon, Woo Sung) Sorry című dalukkal debütáltak 2017. augusztus 3-án. Az első három tag korábban másik bandákhoz tartoztak, és miután csatlakozott hozzájuk Woo Sung alkották meg a The Rose négyesét. Mostanában tértek vissza a Like We Used To című számukkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése