Korea ékkövei

Év eleji összegző

2018. január 1.

Először is szeretnék nagyon boldog új évet kívánni nektek! 

Ebben a bejegyzésben szeretném összefoglalni, mik is történtek a blog életében az előző évben. Az első bejegyzés 2017. 09. 15-én született meg, ez a napon nyitotta meg kapuit a Korea ékkövei. Most, négy hónap elteltével már kicsit ti is kiismertétek magatokat a témában. Főleg dorama és filmismertetőket találtok itt, amihez saját vélemény is társul, de sok-sok érdekes cikk is érkezett már Koreáról, a kultúráról, és minden másról, amit érdemes tudni. Az OST oldalt az idén szeretném még tovább bővíteni, egyenlőre azokkal a sorozatokkal, amikről már érkezett ismertető. Ugyanez érvényes a Fordításaim részlegre is, ahol a kpop fordításaim/felirataim kapnak helyet. Idénre már be van tervezve egy film magyar felirata is, Lee Howon (Hoya) Hiya című filmje.
 És akkor lássuk is, mi minden történt az előző évben a bloggal:

Eddig 16 sorozatismertető és vélemény található a Doramák részlegen, 4 film a Filmek oldalon, 7 OST került ki, 25 kpop fordítás készült el, és 4 cikk íródott a kultúra részlegbe. A blog 18 feliratkozónak örvendhet, akiknek ezúton is nagyon hálás vagyok! A felirataim eddig két Youtube csatornát éltek meg, mert nehéz olyan videókat feltölteni, amiket elfogad, de nem baj, én erősen próbálkozom. A mostanában elkészült Youtube csatornán 20 feliratkozónak örvendhetek, míg az Indavideós csatornán 13-nak! Köszönöm nektek! A blognak facebook oldala is van, ahol 483 kedvelőt szórakoztathatok a képekkel, és a KpopTime-okkal.

Mivel ezt az évet nem "csonka évként" kezdem a blog életében, ezért remélem, hogy nagyban felül tudom múlni ezt a 4 hónapnyi teljesítményt. :) Remélem, idén is velem maradtok!

1 megjegyzés: